Optimalisatie

Advies vergunningen

Met SMG Housing begeleiden wij trajecten omtrent bouw– en omgevingsvergunningen. Tevens kan SMG Housing je adviseren over hoe je waarde kan toevoegen door je woning te optimaliseren door bijvoorbeeld: te (ont)splitsen, te verkameren, uit te bouwen en op te bouwen.

Bouwbegeleiding en verduurzamen

Heb je een pand in eigendom dat nog gerenoveerd dient te worden of moeten wij jouw pand verduurzamen en wil je de bouwbegeleiding ervan uitbesteden? SMG Housing helpt je graag verder bij het toevoegen van waarde aan jouw pand. Dit, zodat je na de renovatie ook conform de nieuwe regels van Hugo de Jonge jouw geliberaliseerde huurwoning zonder (prijs) beperkingen kan verhuren. Afhankelijk van de opdracht, bekijken we de verschillende mogelijkheden en maken we een plan van aanpak. Door onze kennis, ervaring en track record weten wij waar berwoners het meeste waarde aan hechten. Dit vormt een goede basis voor keuzes die gemaakt dienen te worden gedurende het renovatietraject.

Inrichten en verhuurklaar maken

Heb je een pand aangekocht en wil je deze verhuurklaar maken voor nieuwe huurders? Dat project neemt SMG Housing graag op zich. Wij zorgen ervoor dat jouw pand een volwaardig “serviced apartment” wordt waar huurders voor in de rij staan. Om je rendement maximaal te maken, is het van belang dat je appartement volledig gemeubileerd wordt en voorzien is van WIFI en andere essentiële voorzieningen. Door onze ervaring en kennis, weten wij per doelgroep exact wat de huurder verlangt. 

Wil je meer weten over hoe we jou volledig kunnen ontzorgen bij het optimaliseren van jouw vastgoed? Neem met ons contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.