Verhuur door SMG Housing

Verhuur door SMG Housing

SMG Housing houdt zich bezig met het verhuren van woningen in Nederland maar met een sterke focus op de steden Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Haarlem en Amsterdam. Naast reguliere verhuur heeft SMG Housing bovendien een sterke focus op het verhuren van ''serviced apartments''.Een ''serviced apartment'' is een volledig gemeubileerde/turn-keywoning, SMG Housing biedt deze woningen aan voor de middellange termijn. Met volledige voorziening ontstaat een hotelachtige ervaring van hoogwaardige kwaliteit. De bewoner woont vaak zelfstandig, maar deelt de voorzieningen zoals de woonkamer, keuken, wasruimte of badkamer met andere bewoners. Dit kan overigens ook de voordeur of de receptie zijn in een groter complex.

Zorgeloos jouw woning verhuren

Wil je snel, simpel en zorgeloos je woning verhuren? SMG Housing regelt het voor je. Via partnerbedrijven heeft SMG Housing nauwe samenwerkingen met bedrijven, universiteiten en hogescholen wat resulteert in een ruim zoekersbestand. Zo kan SMG Housing snel de juiste kandidaat voor jouw woning vinden. Er vindt altijd een screening plaats om verzekerd te zijn van de juiste match met bewoners. Profiteer ook van ons uitgebreide netwerk en onze persoonlijke service.

Hoe werkt het verhuren bij SMG Housing?

 • Intakegesprek
  In een persoonlijk gesprek lichten wij toe hoe het verhuren van jouw woning bij SMG Housing in zijn werk gaat en wat erbij komt kijken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.
 • Woningopname
  Om jouw woning maximaal onder de aandacht te kunnen brengen, maken wij professionale foto’s en nemen wij alle specificaties op.
 • Woning promoten bij de woningzoekenden met gerichte advertenties
  Vervolgens gaat SMG Housing jouw woning promoten onder de juiste doelgroep met gerichte advertenties.
 • Bezichtigen van de woning
  De bezichtigingen van jouw woning doen wij voor je. Na een screening, plannen we de bezichtigingen met geschikte kandidaat-bewoners in. Wij zorgen voor een uitgebreide rondleiding en beantwoorden alle vragen.
 • Kandidaat is geïnteresseerd
  Is een kandidaat-bewoner geïnteresseerd, dan voeren we een onderzoek uit. Hierbij gaat SMG Housing na wie deze potentiële bewoner is en of zijn of haar gegevens juist zijn. Daarnaast onderzoekt SMG Housing de kredietwaarderigheid van de potentiële bewoner.
 • Opstellen huurovereenkomst
  Dit doen wij aan de hand van de overeengekomen afspraken bij het intakegesprek. Denk hierbij aan de huurprijs, ingangsdatum, voorschotten etc. De huurovereenkomst moet door beide partijen worden ondertekend.
 • Check-in
  SMG Housing regelt ook de check-in van de bewoner. Hierbij controleren wij eerst de staat van jouw woning. Eventuele schades worden genoteerd.

Wil je meer weten over het verhuren van jouw woning? Neem met ons contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.