Vastgoedbeheer

SMG Housing kan naast het verhuren van jouw woning, ook alle technische werkzaamheden overnemen. Door middel van slimme online systemen kunnen wij technische problemen snel en efficiënt doorzetten naar de juiste service provider.

In onze ogen is technisch management een essentieel onderdeel bij het verhuren van vastgoed. Het technisch management begint bij SMG Housing al bij de check-in. Er wordt goed gekeken in welke staat het pand verkeert tijdens de check-in. SMG Housing of aan ons gelieerde partijen voeren vervolgens vijf inspecties per jaar uit om de staat van de verhuurde woning goed te blijven monitoren. Mocht een huurder de woning verlaten, dan hebben wij goed inzichtelijk in welke staat de woning zich bevindt. Dat is goed om te weten. Voor ons, maar helemaal voor jou als verhuurder.

Persoonlijke benadering en korte lijnen is waar wij voor staan. Wij nemen de tijd om naar jou en de huurders te luisteren. Als opdrachtgever weet je hoeveel tijd alle rompslomp rondom het verhuren van vastgoed in beslag neemt. Schakel SMG Housing in en bespaar tijd voor wat écht belangrijk voor je is. Alle vragen omtrent jouw vastgoed en/of eventuele klachten van je huurders nemen wij graag op ons.

Zijn er (technische) klachten of zijn er reparaties nodig? Geen probleem. Wij pakken deze direct op en besteden deze uit aan specialisten waar wij al jaren naar tevredenheid mee samenwerken. SMG Housing kan snel handelen bij urgente klachten, waardoor de situatie niet verergert voor zowel de huurder als voor het pand zelf.

Administratie

Wij weten maar al te goed hoeveel papierwerk er om de hoek komt kijken bij financieel & administratief management van vastgoed. Ben je meer tijd aan administratie kwijt dan dat je zou willen? Hoe comfortabel zou het dan zijn als jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Wij nemen het graag van je over, om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Wil je meer weten over hoe we jou volledig kunnen ontzorgen bij het beheren van jouw woning? Neem met ons contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.