Over ons

Wij hebben een team gespecialiseerde jonge en enthousiaste werknemers die al jaren lang klaar staan voor onze klanten. Wij streven ernaar alle werkzaamheden online en zo efficiënt mogelijk uit te voeren met als doel de vastgoedeigenaar optimaal te ontzorgen. Of het nu gaat om het verhuren, beheren of optimaliseren van jouw vastgoed, SMG Housing regelt het. Simpel, snel en zorgeloos.

Bedrijven en particulieren helpen bij hun vastgoed, dat is waar wij goed in zijn en waar wij blij van worden. En dat op een wijze die bij ons past: een persoonlijke benadering, korte lijnen en altijd transparant. Bij SMG Housing willen we dat onze klanten zich ook echt klant voelen.

Onze visie 

De wereld wordt steeds digitaler en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. SMG Housing gelooft in de mooie kansen die dit met zich meebrengt. In lijn met deze “nieuwe gedigitaliseerde samenleving” zetten wij ons daarom volledig in om alle verhuur- en managementwerkzaamheden zoveel mogelijk online uit te voeren. Wij zijn voortdurend bezig om de nieuwste online software te integreren met onze eigen software met als doel om zo goed en efficiënt mogelijk het vastgoed te managen. In samenwerking met lokale partijen voeren wij vanuit Amsterdam onze werkzaamheden uit.  

Neem contact op